Acerca de

Werken bij: vacature

Adviseur energietransitie

Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zoeken we versterking! De impact van de energietransitie wordt meer en meer zichtbaar. Nu bijvoorbeeld het aantal elektrische auto's en zonneparken toeneemt, is de vraag hoe we onze energienetten op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier laten meegroeien relevanter dan ooit. Ook de toename van aardgasvrije wijken speelt hierbij een rol. Jij kunt hierin, als onderdeel van technisch adviesbureau Krado, je meerwaarde laten zien en je volop uitleven.

123RF_53083440_s_hand kennismaking samenwerking.jpg
123RF_56489820_s_oplossen_groei_ontwikkeling.jpg

Over jou

Je hebt een goede kijk op onze energievoorziening en wil dat graag verder ontwikkelen. Je realiseert je dat je met samenwerken meer kunt bereiken dan alleen. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal en vind je een goede werk-privé balans belangrijk. Je hebt liefst een technische studie afgerond (HBO of WO). Bijvoorbeeld energietechniek, installatietechniek of technische bedrijfskunde. Heb je een andere opleiding? Voel vrij om ook te reageren! Belangrijkste is dat jij je graag voor de energietransitie inzet. We zoeken iemand met een paar jaar werkervaring, maar staan open voor starters met ambitie. 

123RF_41235740_s_consultant computer uitleg.jpg

Over jouw rol

Als adviseur werk je aan diverse opdrachten die wij binnen onze vakgebieden veiligheid, EMC, netkwaliteit en netontwikkeling uitvoeren. Alle projecten hebben een link met de energietransitie. Samen bepalen we welke projecten het beste bij jou passen. Jouw werkervaring, sterke punten en ontwikkelwens zijn hierbij richtinggevend. Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en parttime detachering bestaan. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders. Bekendheid met deze klantengroep is een pré. We werken ook voor (lokale) overheden en aannemers.

123RF_60784789_s_Smart city concept.jpg

Wat we bieden

Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangewakkerd. We beschikken over een groot netwerk, waaronder dat van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL.

Krado is een bedrijf in ontwikkeling. Jij krijgt veel ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. Heeft Krado financieel een goed jaar achter de rug? Dan profiteer jij daar als medewerker zeker van mee!

Wij bieden daarnaast...

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet

  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis

  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar

  • Flexibele werkuren

  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling

  • Duurzame pensioenregeling van a.s.r.

  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)

  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement

  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse?

Zoek je een uitdagende baan in de energiesector? Laat dan wat van je horen! Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Contactpersoon: Patrick Groenewoud (06-5115 1126, patrick@krado.nl).

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png