top of page

Acerca de

Werken bij: vacature

Veiligheidsadviseur energienetten

In opdracht van de netbeheerders, railbedrijven en aannemers werken wij aan het veilig werken aan en gebruiken van energienetten. We voeren bijvoorbeeld incidentenonderzoeken uit, stellen opleidingsmateriaal op en verzorgen workshops over veiligheid. 

Mede vanwege de energietransitie nemen de vragen van onze klanten over veiligheid toe. We zoeken daarom versterking. Ben jij vakinhoudelijk gedreven en adviesvaardig? Dan hopen we je snel te spreken!

123RF_53083440_s_hand kennismaking samenwerking.jpg
123RF_56489820_s_oplossen_groei_ontwikkeling.jpg

Over jou

Je werkt graag mee aan een veilige energietransitie. Als veiligheidsadviseur begrijp je als geen ander dat het verbeteren ervan nooit klaar is ('continuous improvement'). Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en werkt graag samen met collega's en klanten aan opdrachten. Ook ken je relevante regelgeving en afspraken, zoals de BEI VIAG, en heb je affiniteit met incidentenonderzoek. Je hebt werkervaring in de energiesector opgedaan bij een KAM, VMK of QSHE-afdeling. Je hebt een (technische) HBO studie doorlopen en beschikt over een opleiding veiligheidskunde (bijv. HVK).

123RF_41235740_s_consultant computer uitleg.jpg

Over jouw rol

Als adviseur werk je mee aan onze opdrachten, maar ook aan het verder uitbouwen van onze naamsbekendheid en klantenkring. Samen bepalen we welke rol je hierin pakt. Jouw werkervaring, sterke punten en ontwikkelwensen zijn hierbij richtinggevend. Je voelt je prettig bij een relatief klein en ondernemend bedrijf en hebt een warm hart voor zowel veiligheid als de energietransitie. 

Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en parttime detachering bestaan. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders. Bekendheid met deze klantengroep is fijn. We werken ook voor industriebedrijven, aannemers en lokale overheden.

123RF_60784789_s_Smart city concept.jpg

Wat we bieden

Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangewakkerd. We beschikken over een groot netwerk waaronder dat van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL.

We zijn verder lid van de landelijke Groep Veiligheidsregelgeving (GVR) en actief voor de PWG Arbocatalogus.

Krado is een bedrijf in ontwikkeling. Jij krijgt veel ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. Heeft Krado financieel een goed jaar achter de rug? Dan profiteer jij daar zeker van mee!

Wij bieden daarnaast...

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet

  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis

  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar

  • Flexibele werkuren

  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling

  • Duurzame pensioenregeling van a.s.r.

  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)

  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement

  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse?

Zoek je een uitdagende baan in de energiesector op het gebied van veiligheid? Laat dan wat van je horen! Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Contactpersoon: Rik Luiten (06-5314 0023, rik@krado.nl).

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png
bottom of page