Werken bij

Werken bij collega's partners - Krado

Krado is in 2018 opgericht door drie ingenieurs met samen ruim 50 jaar ervaring in de energiemarkt. Inmiddels werken er zes mensen voor het bedrijf. Het is onze ambitie om komende jaren te groeien naar tien medewerkers.

 

We richten ons op de energiemarkt en helpen klanten graag met asset management projecten. We zijn gespecialiseerd in veiligheid, netkwaliteit en netontwikkeling. We geloven in de nut en noodzaak van de energietransitie en zetten ons er graag voor in. Zie deze pagina voor meer informatie.

 

Heb je affiniteit met wat we doen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op. We zijn per 1 september op zoek naar 1 of 2 medior adviseurs. Een andere startdatum is in overleg mogelijk.


Vacature: medior adviseur energietechniek

Zoek je een uitdagende rol in de energiesector, waarbij ook je eigen carrière vorm kunt geven? De impact van de energietransitie wordt meer en meer zichtbaar. Nu bijvoorbeeld het aantal elektrische auto's en zonneparken toeneemt, is de vraag hoe we onze energienetten op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier laten meegroeien met de energietransitie relevanter dan ooit. Jij kunt hierin, als onderdeel van technisch adviesbureau Krado, je meerwaarde laten zien en je volop uitleven.

 

Over jou: Je hebt een brede kijk op het elektriciteitsnet en wil dat graag verder ontwikkelen. Je brengt energie in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Je realiseert je dat je met het opzoeken van samenwerking meer kunt bereiken dan alleen. Je bent betrouwbaar, staat voor je vak en praat geen onzin. Verder ook prettig in de omgang en gewoon een fijne collega. Je houdt van afwisselend werk en van het ondernemende karakter van een groeiend bedrijf waarin jij mede de ontwikkelrichting kunt bepalen. Je vindt een goede werk-privé balans belangrijk en hebt een HBO of WO-opleiding elektro- of energietechniek. Heb jij een aanverwante opleiding zoals technische bedrijfskunde of operationele techniek en affiniteit met energie? Voel je vrij om dan ook te reageren. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar werkervaring.

 

Over jouw rol: Als adviseur met verstand van zaken werk je mee met de opdrachten die we uitvoeren. Samen bepalen we welke rol je hierin pakt. De combinatie van jouw sterkte punten en de richting waarin jij je binnen Krado wilt ontwikkelen, zijn daarin leidend. De opdrachten die we uitvoeren hebben betrekking op veiligheid, netkwaliteit en netontwikkeling. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders, maar we werken ook voor industriebedrijven, lokale overheden en installateurs. Voorbeelden van opdrachten waar we aan werken vind je hier. Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en part-time detachering bestaan.

 

Wat we bieden: Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin ondernemerschap wordt aangewakkerd. Op dit moment werken er zes medewerkers voor Krado. Het is onze ambitie is om dit aantal komende jaren te vergroten naar tien. Je krijgt ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. We bieden hierbij de mogelijkheid om mee te delen in de resultaten van Krado. Wij bieden daarnaast onder andere:

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet
  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Utrecht, Arnhem, Rotterdam en Zwolle
  • Mogelijkheid tot part-time werken vanuit huis
  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar
  • Flexibele werkuren
  • Bonus- / Winstdeling
  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)
  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement
  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse? Stuur dan jouw CV met korte motivatie naar ons op. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons uiteraard bellen of mailen. Onze contactgegevens vind je hier.

 

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.