Acerca de

Werken bij: vacature

Veiligheidsadviseur energienetten

Mede vanwege de energietransitie groeien de vragen van onze klanten over veiligheid. We zoeken daarom versterking. Ben jij vakinhoudelijk gedreven en adviesvaardig? Dan hopen we je snel te spreken!

Krado onderscheidt drie soorten veiligheid: veiligheid voor de omgeving, veiligheid tijdens werkzaamheden en veiligheid bij het gebruik van energie. 

In opdracht van de netbeheerders en aannemers werken wij vooral aan het veilig werken aan distributienetten en het veilig gebruik van apparaten en installaties. We brengen incidenten in kaart, voeren landelijke analyses uit, maar verzorgen ook regelmatig onafhankelijke onderzoeken en inspirerende workshops. 

123RF_53083440_s_hand kennismaking samenwerking.jpg
123RF_56489820_s_oplossen_groei_ontwikkeling.jpg

Over jou

Je bent een veiligheidsadviseur met verstand van energienetten. Je hebt een passie voor veiligheid en begrijpt dat het verbeteren ervan nooit klaar is ('continuous improvement'). Jij weet dat je met samenwerken meer kunt bereiken dan alleen. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je kent relevante regelgeving en afspraken, zoals de BEI VIAG en Arbocatalogus.

Je beschikt over een HBO- of TU-diploma en het is een pré als je hogere veiligheidskunde (HVK) hebt gestudeerd. Belangrijk is dat je een paar jaar relevante werkervaring hebt. Bijvoorbeeld opgedaan bij een KAM, VMK of SHE-afdeling.

123RF_41235740_s_consultant computer uitleg.jpg

Over jouw rol

Als adviseur werk je mee aan onze opdrachten, maar ook aan het verder uitbouwen van onze naamsbekendheid en klantenkring. Samen bepalen we welke rol je hierin pakt. Jouw werkervaring, sterke punten en ontwikkelwens zijn hierbij richtinggevend. Je voelt je prettig bij een relatief klein en ondernemend bedrijf en hebt een warm hart voor zowel veiligheid als de energietransitie. 

Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en parttime detachering bestaan. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders. Bekendheid met deze klantengroep is vereist. We werken ook voor industriebedrijven, aannemers en lokale overheden.

123RF_60784789_s_Smart city concept.jpg

Wat we bieden

Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangewakkerd. We beschikken over een groot netwerk via onder andere de werkgroepen waar we voorzitter van zijn. Daarnaast zijn we eigenaar van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL.

Krado is een bedrijf in ontwikkeling. Jij krijgt veel ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. Heeft Krado financieel een goed jaar achter de rug? Dan profiteer jij daar als medewerker zeker van mee!

Wij bieden daarnaast...

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet

  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis

  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar

  • Flexibele werkuren

  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling

  • Duurzame en betrouwbare pensioenregeling van a.s.r.

  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)

  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement

  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse?

Zoek je een uitdagende baan in de energiesector op het gebied van veiligheid? Stuur dan jouw CV met motivatie op naar rik@krado.nl. Wij laten vervolgens snel wat van ons horen! Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Contactpersoon: Rik Luiten (06-5314 0023, rik@krado.nl)

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png