Werken bij

Werken bij collega's partners - Krado

Technisch adviesbureau Krado is in 2018 opgericht. Op dit moment werken er vier medewerkers voor ons bedrijf. Binnen projecten werken we regelmatig samen met (zelfstandige) concullega's. Het is onze ambitie om komende jaren te groeien naar tien eigen medewerkers.

 

We richten ons op de energiemarkt en helpen klanten graag met asset management projecten. We zijn gespecialiseerd in veiligheid, EMC, netkwaliteit en netontwikkeling. We geloven in de nut en noodzaak van de energietransitie en zetten ons er graag voor in.

 

Heb je affiniteit met wat we doen? En spreekt onderstaande vacature jou aan? Neem dan contact met ons op.


Vacature: adviseur energietechniek

De impact van de energietransitie wordt meer en meer zichtbaar. Nu bijvoorbeeld het aantal elektrische auto's en zonneparken toeneemt, is de vraag hoe we onze energienetten op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier laten meegroeien relevanter dan ooit. Ook de toename van aardgasvrije wijken speelt hierbij een rol. Jij kunt hierin, als onderdeel van technisch adviesbureau Krado, je meerwaarde laten zien en je volop uitleven.

 

Over jou: Je hebt een goede kijk op onze energievoorziening en wil dat graag verder ontwikkelen. Je brengt energie in de projecten van onze opdrachtgevers. Je realiseert je dat je met het opzoeken van samenwerking meer kunt bereiken dan alleen. Je bent betrouwbaar, staat voor je vak en praat geen onzin. Verder ben je prettig in de omgang en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je vindt een goede werk-privé balans belangrijk en hebt een HBO- of WO- opleiding energietechniek. Heb jij een aanverwante opleiding zoals technische bedrijfskunde of operationele techniek? Voel je vrij om ook te reageren. We zoeken bij voorkeur een adviseur met werkervaring, maar we staan open voor starters met ambitie.

 

Over jouw rol: Als adviseur met verstand van zaken werk je mee aan onze opdrachten. Samen bepalen we welke rol je hierin pakt. De combinatie van jouw werkervaring, jouw sterkte punten en de richting waarin jij je binnen Krado wilt ontwikkelen, zijn hierbij leidend. De opdrachten die we uitvoeren hebben betrekking op veiligheid, EMC, netkwaliteit en netontwikkeling. Voorbeelden ervan vind je hier. Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en parttime detachering bestaan. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders. Bekendheid met deze klantengroep is vereist. We werken ook voor industriebedrijven, aannemers en lokale overheden.

 

Wat we bieden: Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin ondernemerschap wordt aangewakkerd. Verder beschikken we over een groot netwerk in de energiesector, waaronder dat van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL. Krado is een groeiend bedrijf in ontwikkeling. Jij krijgt veel ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. We bieden hierbij de mogelijkheid om mee te delen in de resultaten van Krado. Wij bieden daarnaast onder andere:

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet
  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle
  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis
  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar
  • Flexibele werkuren
  • Bonus- / Winstdeling
  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)
  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement
  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse: Zoek je een uitdagende rol in de energiesector, waarbij jij je eigen carrière vorm kunt geven? Stuur dan jouw CV met motivatie naar ons op. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons uiteraard bellen of mailen. Onze contactgegevens vind je hier.

 

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.