Werken bij

Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zoeken we versterking!

Werken bij collega's partners - Krado

Technisch adviesbureau Krado is in 2018 opgericht. Op dit moment werken er zes medewerkers bij Krado. Het is onze ambitie om op termijn te groeien naar acht medewerkers. Binnen diverse opdrachten werken we samen met bedrijven en zelfstandigen.

 

We richten ons op de energiemarkt en helpen klanten graag met asset management projecten. We zijn gespecialiseerd in veiligheid, EMC, netkwaliteit en netontwikkelingWe geloven in de nut en noodzaak van de energietransitie en zetten ons er graag voor in.

 

Heb je affiniteit met wat we doen? En spreekt onderstaande vacature jou aan? We horen graag van je!


Vacature: adviseur energietechniek

De impact van de energietransitie wordt meer en meer zichtbaar. Nu bijvoorbeeld het aantal elektrische auto's en zonneparken toeneemt, is de vraag hoe we onze energienetten op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier laten meegroeien relevanter dan ooit. Ook de toename van aardgasvrije wijken speelt hierbij een rol. Jij kunt hierin, als onderdeel van technisch adviesbureau Krado, je meerwaarde laten zien en je volop uitleven.

 

Over jou: Je hebt een goede kijk op onze energievoorziening en wil dat graag verder ontwikkelen. Je brengt energie in de projecten van onze opdrachtgevers. Je realiseert je dat je met het opzoeken van samenwerking meer kunt bereiken dan alleen. Je bent betrouwbaar en staat voor je vak. Verder ben je prettig in de omgang en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je vindt een goede werk-privé balans belangrijk en hebt een HBO- of WO- opleiding energietechniek. Heb jij een aanverwante opleiding zoals technische bedrijfskunde, installatietechniek of operationele techniek? Voel je vrij om ook te reageren. We zoeken bij voorkeur een adviseur met werkervaring, maar we staan open voor starters met ambitie.

 

Over jouw rol: Als adviseur met verstand van zaken werk je mee aan onze opdrachten. Samen bepalen we welke rol je hierin pakt. Jouw werkervaring, sterke punten en ontwikkelwens, zijn hierbij richtinggevend. De opdrachten die we uitvoeren hebben betrekking op veiligheid, EMC, netkwaliteit en netontwikkeling. Zie deze pagina voor meer informatie. Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en parttime detachering bestaan. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders. Bekendheid met deze klantengroep is vereist. We werken ook voor industriebedrijven, aannemers en lokale overheden.

 

Wat we bieden: Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangewakkerd. We beschikken over een groot netwerk, waaronder dat van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL. Krado is een bedrijf in ontwikkeling. Jij krijgt veel ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. Heeft Krado financieel een goed jaar achter de rug? Dan zal jij daar als medewerker zeker van mee profiteren! Wij bieden daarnaast onder andere:

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet
  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle
  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis
  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar
  • Flexibele werkuren
  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling
  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)
  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement
  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse: Zoek je een uitdagende rol in de energiesector, waarbij jij je eigen carrière vorm kunt geven? Stuur dan jouw CV met motivatie op naar rik@krado.nl. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen. Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Wil je eerst even overleggen voordat je tot een formele sollicitatie overgaat? Dat is prima en ook dan horen we graag van je!

 

Contactpersoon: Rik Luiten (06-5314 0023, rik@krado.nl)

 

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.