Acerca de

Werken bij

Openstaande vacatures

Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zoeken we versterking! Krado richt zich op de energievoorziening en helpt klanten graag met vraagstukken op het raakvlak van techniek en beleid. Zie deze pagina voor meer informatie. Onze belangrijkste klanten zijn de netbeheerders, maar we werken ook voor (lokale) overheden en aannemers. 

 

Op dit moment hebben we twee vacatures:

123RF_53083440_s_hand kennismaking samenwerking.jpg
123RF_transformator hoogspanning)25975706_m.jpg

Adviseur energietransitie

De impact van de energietransitie wordt meer en meer zichtbaar. Nu bijvoorbeeld het aantal elektrische auto's en zonneparken toeneemt, is de vraag hoe we onze energienetten op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier laten meegroeien relevanter dan ooit. Ook de toename van aardgasvrije wijken speelt hierbij een rol. Jij kunt hierin, als onderdeel van technisch adviesbureau Krado, je meerwaarde laten zien en je volop uitleven.

12431527_s_veiligheid_elektriciteit_energie_helm_inspectie.jpg
Veiligheidskundige energienetten

Krado werkt aan het veilig werken aan energienetten en het veilig gebruik van apparaten en installaties. We brengen incidenten in kaart, voeren landelijke analyses uit, maar verzorgen ook onafhankelijke onderzoeken en workshops. Mede vanwege de energietransitie groeien de vragen van onze klanten over veiligheid. We zoeken daarom versterking. Ben jij vakinhoudelijk gedreven en adviesvaardig? We horen graag van je!

Wat we bieden

Vooral een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangewakkerd. ​Dankzij onze deelname aan diverse landelijke werkgroepen en het eigenaarschap van Smart Energy NL beschikken wij over een groot netwerk. Uiteraard hoort bij onze functies een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. We bieden daarnaast:

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet

  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis

  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar

  • Flexibele werkuren

  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling

  • Duurzame en betrouwbare pensioenregeling van a.s.r.

  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)

  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement

  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse?

Zoek je een uitdagende rol in de energiesector, waarbij jij je eigen carrière vorm kunt geven? Stuur dan jouw CV met motivatie op naar rik@krado.nl. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen. Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Wil je eerst even overleggen voordat je tot een formele sollicitatie overgaat? Dat is prima en ook dan horen we graag van je!

 

Contactpersoon: Rik Luiten (06-5314 0023, rik@krado.nl)

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png