Wie we zijn

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

De medewerkers van Krado kenmerken zich door de volgende aspecten:

  • Energiek: we brengen energie en klanten zijn blij om ons te zien

  • Betrouwbaar: we komen afspraken na en halen deadlines

  • Verstand van zaken: no-nonsense, ruime werkervaring en hoogopgeleid

Op dit moment werken er zes medewerkers bij Krado. We stellen ze hieronder voor. We werken regelmatig samen met zelfstandige professionals en bedrijven. Het is onze ambitie om te groeien naar tien eigen medewerkers. Zie ook onze vacatures.

Jayson de Bruin

Leergierige en energieke

jong professional

jayson@krado.nl

06-3804 8649

Patrick Groenewoud

Meewerkend voorman

met verstand van zaken

patrick@krado.nl

06-5115 1126

Walter Hulshorst

(Project)manager met 

veel praktijkervaring

walter@krado.nl

06-1047 4577

Rik Luiten

Werkt graag op raakvlak

van energietechniek en beleid

rik@krado.nl

06-5314 0023

Tim Minkes

Enthousiaste adviseur voor technische vraagstukken

tim@krado.nl

06-8204 8569

Hans Wolse

Gedreven adviseur met veel ervaring bij netbeheerders

hans@krado.nl

06-1287 4412

Jayson de Bruin

Jayson de Bruin heeft in 2019 zijn VWO gehaald. Hij is daarna gestart met de studie bio-farmaceutische wetenschappen, maar erachter gekomen dat deze opleiding niet bij hem past. Hij heeft twee jaar werkervaring opgedaan als installatiemonteur bij Coolblue en is in 2021 gestart met de duale opleiding elektrotechniek op de De Haagse Hogeschool.

 

Tijdens zijn studie werkt Jayson voor technisch adviesbureau Krado. Hij ondersteunt collega’s als junior adviseur bij opdrachten op het gebied van veiligheid, netkwaliteit en netontwikkeling.

 

Jayson is een gedreven sportman en heeft o.a. op internationaal niveau wedstrijden (baan)wielrennen gereden.

InkedInked_76A9863_bewerkt.jpg

 

Leergierige en energieke

jong professional

jayson@krado.nl

06-3804 8649

_76A9881.jpg

 

Meewerkend voorman

met verstand van zaken

 

patrick@krado.nl

06-5115 1126

Patrick Goenewoud

Patrick is een gedreven professional die graag als technisch projectleider aan energietechnische projecten werkt. Hij is breed inzetbaar en heeft veel werkervaring met zowel advies- als engineeringsprojecten gericht op de midden- en hoogspanningsnetten. Patrick heeft een goed analytisch vermogen en brengt energie in de samenwerking binnen een team.

 

In zijn carrière is Patrick een aantal jaar teamleider van het team EMC & Verbindingen bij Movares Energy geweest. In deze rol heeft hij circa 10 medewerkers aangestuurd en beoordeeld. Verder heeft hij als adviseur voor klanten als TenneT, Stedin, Netbeheer Nederland en de Autoriteit Consument en Markt gewerkt. Enkele projectvoorbeelden: technische due diligence, variantenstudie storingsreductie en landstation Borssele.

 

Patrick studeerde met succes Energietechniek (HTS) en Electrical Engineering (TU). Om zichzelf breder te ontwikkelen heeft hij een MBA-opleiding gevolgd en afgerond.

Walter Hulshorst

Walter heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de energiebranche. Hij is graag bezig met het daadwerkelijk implementeren van processen op de werkvloer. Walter is binnen DNV GL Energy manager geweest van de teams Energy Advisory Lab, Substations en Power System Planning. Onder zijn leiding heeft het Lab in een half jaar tijd de ISO 17025 accreditatie behaald.

 

Storingen en betrouwbaarheid van energiesystemen vormen een rode draad in de loopbaan van Walter. Na het ontwerpen van transformatoren, werd Walter halverwege de jaren 90 verantwoordelijk voor de installatie- en storingsdienst van papierproducent Parenco. Daarna was hij vanuit KEMA projectmanager van een landelijk storingsregistratieproject en heeft hij bij Alliander gewerkt aan de uitrol van stuursignaal gas, inclusief de inrichting van het storingsproces.

 

Walter heeft de opleidingen energietechniek (MTS) en elektrotechniek (HTS) afgerond. Daarnaast heeft hij diverse trainingen gevolgd, waaronder scrum master, elektrische veiligheid (NEN 3140/3840), VCA VOL en Prince 2 Practitioner. Walter is lid (geweest) van diverse platforms waaronder Smart Energy NL, het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs en de Nederlandse Vereniging van Doelmatig Onderhoud.

_76A9849.jpg

 

(Project)manager met 

veel praktijkervaring

 

walter@krado.nl

06-1047 4577

_76A9815.jpg

 

Werkt graag op raakvlak van

energietechniek en beleid

 

rik@krado.nl

06–5314 0023

Rik Luiten

Rik heeft een bijzondere interesse in netkwaliteit en netontwikkeling. Hij is zijn carrière begonnen als consultant bij KEMA T&D. Daarna heeft hij ruim tien jaar bij Movares gewerkt. Eerst als inhoudelijk projectmanager en daarna als manager van Movares Energy. Onder zijn leiding is deze afdeling gegroeid van circa 20 naar 50 professionals. Sinds 2018 is hij oprichter en mede-eigenaar van Krado. 

 

Rik vindt het leuk om partijen met verschillende belangen op één lijn te krijgen. Hij heeft veel ervaring als voorzitter van technische werkgroepen en normcommissies. Hij is o.a. actief (geweest) binnen Smart Energy NLNEN-NEC, de Vakbeurs EnergieDutch Power en het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities.

 

Rik studeerde met succes Energietechniek (MTS), Algemene Operationele Techniek (HTS) en Techniek en Maatschappij - Energiebeleid (TU). Hij heeft aanvullend diverse cursussen gevolgd, waaronder BOSNO, Prince 2, VCA VOL, Verbindend Leiderschap en Entrepreneuring.

Tim Minkes

Tim is een enthousiaste medior adviseur met veel ervaring in elektriciteitsnetten en tractie-energiesystemen. Hij levert graag een bijdrage aan de steeds complexer wordende energie-infrastructuur. Tim kenmerkt zich door zijn sterk analytische vermogen en zijn betrokkenheid bij klanten. 

 

Tim heeft jarenlang ervaring opgedaan als (technisch) adviseur bij Movares. Hij heeft toen vooral gewerkt aan vraagstukken over EMC, Power Quality en kabels. Tim is vaardig in het opzetten van modellen voor het analyseren van netten en meetdata. Zo heeft hij voor DNV GL met machine learning technieken middenspanningskabels geanalyseerd. Binnen Young Movares is hij jarenlang actief geweest in het bestuur.

 

Tim heeft de opleiding Electrical Engineering aan de TU Eindhoven afgerond en beschikt over een digitaal veiligheidspaspoort en VCA VOL. Hij is o.a. actief (geweest) binnen de vereniging EMC-ESDNEN-NEC EMC en Cigré C4 System Technical Performance

_76A9828.jpg

 

Enthousiaste adviseur voor

technische vraagstukken

 

tim@krado.nl

06-8204 8569

_76A9894.jpg

Gedreven adviseur met veel

ervaring bij netbeheerders

hans@krado.nl

06-1287 4412

Hans Wolse

Hans Wolse heeft afgelopen 10 jaar bij Movares Energy gewerkt aan vraagstukken op het gebied van EMC, spanningskwaliteit en betrouwbaarheid. Hij was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het beheer en de analyse van power quality metingen in de hoogspanningsnetten, maar ook nauw betrokken bij de landelijke rapportage over elektriciteitsstoringen.

 

Hans is zeer ervaren in het analyseren en verwerken van technische data, inclusief het opzetten van modellen. Hij wordt verder regelmatig gevraagd om ontwerpen van installaties te toetsen (secundair, EMC en aarding). Hans is zijn carrière begonnen bij KEMA (nu: DNV) en heeft met succes de studie energietechniek op de Hogeschool Windesheim doorlopen

 
 
 
 
 
 
Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png