Acerca de

Werken bij: vacature

Adviseur energietechniek

Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zoeken we versterking! De impact van de energietransitie wordt meer en meer zichtbaar. Nu bijvoorbeeld het aantal elektrische auto's en zonneparken toeneemt, is de vraag hoe we onze energienetten op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier laten meegroeien relevanter dan ooit. Ook de toename van aardgasvrije wijken speelt hierbij een rol. Jij kunt hierin, als onderdeel van technisch adviesbureau Krado, je meerwaarde laten zien en je volop uitleven.

123RF_53083440_s_hand kennismaking samenwerking.jpg
123RF_56489820_s_oplossen_groei_ontwikkeling.jpg

Over jou

Je hebt een goede kijk op onze energievoorziening en wil dat graag verder ontwikkelen. Je realiseert je dat je met samenwerken meer kunt bereiken dan alleen. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal en vind je een goede werk-privé balans belangrijk. Je hebt energietechniek gestudeerd aan de HBO of WO. Heb jij een aanverwante opleiding zoals technische bedrijfskunde, installatietechniek of operationele techniek? Voel je vrij om ook te reageren. We zoeken bij voorkeur een adviseur met een paar jaar werkervaring, maar we staan open voor starters met ambitie. 

123RF_41235740_s_consultant computer uitleg.jpg

Over jouw rol

Als adviseur werk je mee aan onze opdrachten. Samen bepalen we welke rol je hierin pakt. Jouw werkervaring, sterke punten en ontwikkelwens zijn hierbij richtinggevend. Kennis van technische regulering is een pré.

Zie deze pagina voor meer informatie over onze vakgebieden.

Jouw werk kan uit een combinatie van projecten en parttime detachering bestaan. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders. Bekendheid met deze klantengroep is vereist. We werken ook voor industriebedrijven, aannemers en lokale overheden.

123RF_60784789_s_Smart city concept.jpg

Wat we bieden

Bovenal een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangewakkerd. We beschikken over een groot netwerk, waaronder dat van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL.

Krado is een bedrijf in ontwikkeling. Jij krijgt veel ruimte om jezelf mee te ontwikkelen en wordt daarin gestimuleerd. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning bij die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. Heeft Krado financieel een goed jaar achter de rug? Dan profiteer jij daar als medewerker zeker van mee!

Wij bieden daarnaast...

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet

  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis

  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar

  • Flexibele werkuren

  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling

  • Duurzame en betrouwbare pensioenregeling van a.s.r.

  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)

  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement

  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse?

Zoek je een uitdagende baan in de energiesector en spreken de vakgebieden van Krado je aan? Stuur dan jouw CV met motivatie voor 3 mei op naar rik@krado.nl. Wij laten vervolgens snel wat van ons horen! Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Contactpersoon: Rik Luiten (06-5314 0023, rik@krado.nl)

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png