top of page

Acerca de

Werken bij: vacature

Adviseur energietransitie

Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zoeken we versterking! Bij Krado zetten we ons in voor een veilige, betrouwbare en duurzame energie-infrastructuur. Onze belangrijkste klanten zijn de netbeheerders, maar we werken ook voor (lokale) overheden en aannemers. Draag jij de energietransitie een warm hart toe? En heb je ervaring met het beheer van elektriciteits- of gasnetten? Dan zoeken we jou!

Krado - Rik Luiten, Jayson de Bruin, Walter Hulshorst
123RF_56489820_s_oplossen_groei_ontwikkeling.jpg

Over jou

Je bent een natuurlijk adviseur die zich realiseert dat je met samenwerken meer kunt bereiken dan alleen. Je draagt de energietransitie een warm hart toe en zet je hier graag voor in. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal en vind je een goede werk-privé balans belangrijk. We zoeken iemand die 3 tot 10 jaar werkervaring heeft in een voor Krado relevant vakgebied. Je hebt een technische HBO of TU studie afgerond. Bijvoorbeeld energietechniek, elektrotechniek of technische bedrijfskunde. Heb je een andere, soortgelijke opleiding? Voel vrij om ook te reageren!

123RF_41235740_s_consultant computer uitleg.jpg

Over jouw rol

Als adviseur voer je opdrachten binnen onze vakgebieden veiligheid, EMC, netkwaliteit en netontwikkeling uit. Je heb een brede interesse en bent breed inzetbaar. Als adviseur ben je eindverantwoordelijk op tijd afronden van jouw projecten. Je staat voor de producten die je levert. Soms vervul je de rol van projectmanager. Je geeft dan leiding aan projectteams.

We zijn een een zelfstuderende organisatie en jij weet jouw rol hierin goed te pakken. Als adviseur ben je zichtbaar in de markt en draag je bij aan de positionering van Krado. Onze belangrijkste klanten zijn netbeheerders, maar we werken ook voor (lokale) overheden en aannemers.

123RF_60784789_s_Smart city concept.jpg

Wat we bieden

Krado is in 2018 opgericht en kenmerkt zich door de volgende kernwaarden: energiek, betrouwbaar en verstand van zaken.

We bieden een werkomgeving, waarin eigen initiatieven en verdere ontwikkeling worden aangewakkerd. We beschikken over een groot netwerk, waaronder dat van kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL. Krado is een ondernemend bedrijf met korte lijnen. Uiteraard hoort bij deze functie een prima beloning die past bij jouw ervaring, inzet en resultaten. Heeft Krado financieel een goed jaar achter de rug? Dan profiteer jij daar als medewerker zeker van mee!

Wij bieden daarnaast...

  • Prettige kantoorruimte in Utrecht, met o.a. goede koffie, vers fruit en snel internet

  • Vergaderfaciliteiten door het hele land, waaronder Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

  • Mogelijkheid tot parttime werken vanuit huis

  • Vakantiegeld & 30 vakantiedagen per jaar

  • Flexibele werkuren

  • Bonusregeling gebaseerd op winstdeling

  • Duurzame pensioenregeling van a.s.r.

  • Reiskostenvergoeding (fiets, auto en/of OV)

  • Smartphone en laptop, inclusief mobiel abonnement

  • Budget voor opleiding & professionele ontwikkeling

Interesse?

Spreekt bovenstaande vacature jou aan of wil je meer weten? Laat dan wat van je horen! Neem voor vragen en sollicitaties contact op met Rik Luiten: 06-5314 0023, rik@krado.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner_energietransitie_website_Krado_2022.png
bottom of page